Borotválatlan haj transzplantáció

Tartalomjegyzék
Borotválatlan haj transzplantáció 1

Orvosilag felülvizsgálták

Yetkin Bayer

Hajbeültetéssel foglalkozó sebész, plasztikai sebészi képesítéssel rendelkező arcplasztikai sebész

Borotválatlan haj transzplantáció 2

Írta

Noyan Süalp

Frissítve: április 24, 2024

Mi az Unshaven hajátültetés?

Ez a fejlett technika kiváló lehetőség azok számára, akik az eljárás során szeretnék megtartani az összes hajszálukat, szemben azzal, hogy a szőrzet egy részét leborotválják.

A lehetőség miatt, hogy megőrizhetik a fejükön már meglévő hajukat, ez a kezelés gyakran népszerű a nők, a hírességek és a közszereplők körében. Az U-FUE néven ismert, borotválatlan hajátültetés Törökországban egy trükkös eljárás, amelyet precízen és pontosan kell elvégezni.

A Törökországban rendelkezésre álló tapasztalt sebészek bőséges szakértelemmel, tudással és gyakorlattal rendelkeznek ebben az eljárásban, így Ön biztos lehet abban, hogy ezt a bonyolult módszert helyesen és a legnagyobb gondossággal végzik el. A csapat által elvégzett hajátültetés nélküli hajbeültetés Törökországban a páciensek többsége számára alkalmas lehet; a legjobb eredményeket azonban azok érik el, akiknek csak kevés graftra van szükségük.

Művelet részletei

  • 5 óra

    Működési idő

  • Helyi

    Aneszteziológia

  • Legfeljebb 600

    Maximális transzplantáció egy ülés alatt

  • 2 hét

    1. ellenőrzés

  • 2-3 nap

    Átlagos tartózkodási idő Törökországban

  • 60 nap

    Új hajnövekedés

  • 30 nap

    Donor gyógyulási idő

  • 1 nap

    Visszatérés a rutinhoz

  • 90 nap

    Gyógyulási idő

Borotválatlan haj transzplantáció 3

Orvos

Noyan Süalp, MD

Beszélgessünk

Még mindig bizonytalan? Túlterheltnek érzi magát? Egy valódi orvossal való beszélgetés megadhatja a szükséges útmutatást és megnyugtatást. Nem kell egyedül csinálnod. Keressük meg együtt a megfelelő orvost.

Borotvált technika

A férfiak hajhullása jellemzően a fej elülső részén kezdődik, majd lassan a fej tetején folytatódik, és végül az egész felső rész hajhullása a fejen végigvonul. Ez általában így zajlik. Ennek értelmében a FUE-módszert a haj leborotválása nélkül is lehet alkalmazni, és a szálakat a lényeges területekre lehet ültetni.

Alapvetően az Unshaven hajátültetési módszer olyan emberekre összpontosít, akik NEM vesztették el a hajszálaik egy jelentősen nagy részét. Jobban megfelel azoknak a betegeknek, akiknek a fején különösen nagy a hajhullás.

Másrészt azonban, ha valaki a fején egy jelentős méretű területet veszített el, akkor feltétlenül szükséges a fejbőr leborotválása. Dióhéjban, ez attól függ, hogy a hajhullás mekkora a fej egy adott területén.

Borotválatlan haj transzplantáció 4

Szolgáltatás részletei

Műveleti eljárás

Unshaven haj transzplantációs eljárás lépései

A standard FUE hajátültetéshez hasonlóan egy egy milliméter átmérőjű eszköz, például egy kis lyukasztó vagy csipesz segítségével minden egyes tüszőegységet egyszerre távolítanak el a donor területéről. Ezeket a graftokat optimális állapotban tartják, izotóniás sóoldatba áztatva.

Miután a kivonási eljárás befejeződött, a donor területén lévő kis lyukakat hagyják begyógyulni, és amint a tüszőgraftok készen állnak, 1 mm széles és 5-6 mm hosszú borotvapengéket vagy tűket készítenek elő a recipiens területen történő bemetszésekhez. A DHI esetében a bemetszési lépést kihagyják, és a hajszálak elhelyezését azonnal megkezdik egy Choi-tollal. A FUE-hoz hasonlóan a hajgraftokat stratégiailag egyenként ültetik be az egyes vágásokba, az egyes tüszőkben lévő hajszálak számától függően.

A borotválatlan FUE eljárás során a beültetésre kerülő donor tüszőegységeket gondosan kiválasztják és levágják, a többi hajszálat pedig a szokásos hosszúságban hagyják. A donor FUE-területeket a páciens természetes hajával fedjük, a recipiens területen pedig a nem borotvált természetes hajszálak hasznosak lesznek az átültetett tüszőegységek elfedésére. Ahogy az újonnan átültetett hajszálak a meglévő hajszálakkal harmonizálva nőnek, az egész terület jelentősen sűrűbb lesz.

All inclusive hajátültetési csomag

  • Szállás (3 éjszaka 4 csillagos szállodában)
  • VIP transzfer (Privát autó. A kórházból a szállodába, majd a kórházba és vissza)
  • Fordítói szolgáltatás, ha szükséges
  • Fájdalommentes helyi érzéstelenítés
  • MicroFUE maximális sűrűségű műtét előtti hajvágás
  • PRP kezelés Gyógyszerek
  • A műtét utáni ápoláshoz szükséges alapvető dolgok, például sampon, testápoló, speciális sapka, nyakpárna, fájdalomcsillapítók, aszpirin, antibiotikumok stb.
  • PRP-terápia a jobb hajnövekedés serkentésére.

A hajátültetés költsége Törökországban

A török klinikák által nyújtott technológia, tapasztalat és minőség mellett a legtöbb ember meglepődik azon, hogy a hajátültetési eljárások mennyire megfizethetőek Tireyben, különösen más nyugati országokhoz képest, mint például az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és egész Európa, ahol akár 30 000 dollárba is kerülhetnek.

Törökországban az árak mindössze 1 500 USD-től (kb. 1 360 EUR) kezdődnek körülbelül 3 000 graftért, és egy sor kiegészítő szolgáltatást is tartalmaznak.

GYIK az Unshaven hajátültetésről

Miben különbözik a borotválatlan hajbeültetés a hagyományos hajbeültetési módszerektől?
  • A hagyományos módszerekkel ellentétben, amelyeknél gyakran le kell borotválni a donor és a recipiens területét, a borotválatlan technika érintetlenül hagyja a meglévő szőrzetet, így az eljárás kevésbé észrevehető a gyógyulás során.

Mindenki számára alkalmas a borotválatlan hajátültetés?

Bár sok páciens alkalmas a borotválatlan hajátültetésre, az alkalmasság olyan tényezőktől függ, mint a haj típusa, a hajhullás mértéke és a donorterület elérhetősége. Szükséges a szakemberrel való konzultáció.

Milyen előnyei vannak a nem borotvált hajátültetésnek?
  • Az előnyök közé tartozik a diszkrétebb felépülési folyamat, az azonnali visszatérés a mindennapi tevékenységekhez a műtét észrevehető jelei nélkül, valamint a meglévő frizura megőrzése az eljárás során.

Mennyi ideig tart a borotválatlan hajátültetés?

Az eljárás időtartama változó lehet, de jellemzően 6-8 órát vesz igénybe, a beültetett graftok számától függően.

Mennyi a gyógyulási ideje a borotválatlan hajátültetésnek?

A gyógyulás általában gyors, a legtöbb beteg néhány napon belül visszatér a szokásos tevékenységeihez. A teljes eredmény 9-12 hónapon belül látható.

Miért érdemes Törökországot választani a borotválatlan hajátültetéshez?

Törökország híres a magas színvonalú orvosi ellátásról, a tapasztalt sebészekről és a megfizethető árakról, így népszerű célpontja a hajátültetéseknek, beleértve a borotválatlan technikát is.

;